SMART koppeling gereed

15-11-2018

De SMART koppeling is gereed en zal op 3 december a.s. in productie gaan. Partijen kunnen dan in hun eigen software en m.b.v. een elektronisch koppelvlak projecten aanmaken, bronnen aanmaken en PDF’s maken.

Voor de installatie van dit nieuwe koppelvlak zal op 3 december om 17:00 zal SMART tijdelijk uit de lucht gaan. In de loop van de avond is SMART dan weer beschikbaar en kan het koppelvlak gebruikt gaan worden.

In de zomer is de koppeling door onze ICT partij gerealiseerd. Er zijn in eerste instantie 2 koplopers geselecteerd die de koppeling getest hebben. De afgelopen maand zijn daar nog enkele testpartijen aan toegevoegd. Door de testende partijen is groen licht gegeven voor een in productiename.

Functioneel zijn er geen verschillen tussen het gebruik van het koppelvlak of het werken in SMART zelf. Er kunnen projecten worden aangemaakt, bronnen worden aangemaakt en gewijzigd en er kunnen PDF’s worden gemaakt. Voor het gebruik van het koppelvlak zijn geen kosten verbonden, anders dan het gebruik van tikken. De prijsstelling voor de tikken is ook hetzelfde. En gegevens die via het koppelvlak zijn aangeleverd zijn, als je inlogt in SMART, ook daar in te zien en eventueel te wijzigen of aan te vullen.

Voor diegene die ook aan de slag willen met het realiseren van een koppelvlak en hierover nadere informatie willen, die kunnen een mail sturen aan info@ascert.nl met dit verzoek. Wij zullen u dan in contact brengen met onze ICT partij voor nadere technische gegevens en de procedure voor testen.