Werkgeversportaal permanente educatie (PE)

27-09-2023

Vanaf 1 oktober aanstaande is het mogelijk om als certificaathouder DIA en/of ADK-I de werkgever te machtigen om mee te kijken in het PE-portfolio. Op deze manier kunnen werkgevers hun medewerkers  ondersteunen in het proces van Permanente Educatie en de voortgang hierin.

Voor certificaathouders DIA en/of ADK-I

Uw werkgever kan alleen toegang krijgen tot uw PE portfolio met uw uitdrukkelijke toestemming. Hiertoe dient uw werkgever zich aan te melden bij Ascert. Uw werkgever kan alleen toegang krijgen tot uw PE portfolio met uw uitdrukkelijke toestemming. Hiertoe dient uw werkgever zich aan te melden bij Ascert. Uw werkgever kan u vervolgens vragen hem toegang te geven tot uw portfolio.  U kunt uw werkgever in het PE-portaal vervolgens zelf koppelen aan uw portfolio.

U heeft hierover als portfoliohouder ook een mailbericht van ons ontvangen vanaf het adres no-reply@mijnportfolio.nl. Bericht niet ontvangen? Check eerst uw spambox of stuur vervolgens een mail naar info@ascert.nl.

Voor werkgevers met werknemers met een persoonscertificaat DIA en/of ADK-I

U kunt alleen toegang krijgen tot het PE portfolio van uw werknemer(s) met hun uitdrukkelijke toestemming.  Allereerst dient u zich als werkgever aan te melden, zodat we uw bedrijf kunnen invoeren in het PE-portaal. Wanneer u de inloggegevens voor het PE-portfolio heeft ontvangen, kunt u uw  werknemer hiervan op de hoogte stellen en kan die werknemer u als werkgever koppelen aan zijn persoonlijke omgeving.

Wijziging omstandigheden/dienstverband

De werknemer kan de werkgever bij uitdiensttreding 'loskoppelen' van diens PE-portfolio en een andere werkgever toevoegen. De werknemer heeft te allen tijde de mogelijkheid om u als werkgever los te koppelen in het PE-portaal. Werkgevers en werknemers maken hier zelf afspraken over. 

Werkgevers kunnen zich hier aanmelden voor het werkgeversportaal PE.