Informatiebijeenkomsten

  • Nieuws

Stichting Ascert organiseert op drie locaties in Nederland informatiebijeenkomsten om betrokkenen te informeren over de aanstaande schemawijzigingen.

In de tweede helft van 2018 zullen de nieuwe versies van de certificatieregelingen (Bijlage XIIIa proces en XIIIc persoon) ingaan. Publicatie zal in de Staatscourant plaatsvinden en dan weten we ook de exacte datum van inwerkingtreding.
Als vervolg op het succes van vorig jaar, zullen we ook nu weer drie informatiebijeenkomsten organiseren waarin we u vertellen over de belangrijkste wijzigingen in de certificatieregelingen.

Deze bijeenkomsten worden verspreid door het land gegeven om iedereen de gelegenheid te geven deel te nemen. Indien u deel wilt nemen kunt u kiezen uit:

  • woensdag 30 mei in Eindhoven 
    (BCN Eindhoven, Kennedyplein 204, 5611 ZT te Eindhoven)
  • dinsdag 5 juni Rotterdam
    (BCN Rotterdam Barbizonlaan 25, 2908 MB te Capelle a/d IJssel)
  • maandag 11 juni in Zwolle 
    (Hotel Lumen, Stadionplein 20, 8025 CP te Zwolle)

Aanvangstijd is 14:30 uur en rond 17:00 uur is de bijeenkomst afgelopen. De middag zal verzorgd worden door Tom Troquay en Sijmen Versteegt.

Er is per locatie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u zo spoedig mogelijk aan, doch uiterlijk 1 week voorafgaand aan de bijeenkomst, door uw gegevens in te vullen op deze pagina.