Ascert Actueel Permanente Educatie: ADK en DIA

23-12-2022

Vandaag, 23 december 2022, is aan alle certificaathouders met een geldig DIA en/of ADK certificaat een bericht gestuurd over Permanente Educatie.

Per 1 januari 2023 zal hercertificatie alleen nog kunnen door het behalen van PE Punten. Hierop zijn enkele uitzonderingen van toepassing, zoals vastgelegd in de certificatieschema’s voor ADK en DIA. Zie hiervoor ook de pagina Examens en PE.

Wanneer u graag uw certificaat bij afloop van de huidige geldigheidsduur wilt verlengen, kan dit alleen wanneer u voor de datum van het verlopen van uw certificaat voldoende PE punten heeft behaald.

Voor de registratie van de PE Punten wordt voor deelnemers een persoonlijk portfolio geopend in het PE Portaal van Ascert. Voor het openen van dit portfolio hebben wij van alle deelnemers een privé-mailadres nodig.

Het bericht is verstuurd naar mailadressen die zijn opgenomen in het register van Ascert. Omdat bekend is dat deze adressen niet allemaal correct en volledig zijn, heeft waarschijnlijk niet iedereen het bericht ontvangen. U kunt de berichten hier nalezen:
aan DIA's
aan ADK's

Indien u als DIA of ADK géén mail hebt ontvangen en wél de wens hebt om deel te nemen aan PE, verzoeken wij u dringend eerst het bericht wat voor u van toepassing is goed te lezen en zich aan te melden via onderstaande knop:

Ja, ik geef toestemming om een portfolio voor mij te openen. U vindt deze link ook in de berichten die zijn verzonden. 

Terug naar het nieuwsoverzicht Naar de pagina Examens en PE